­

rotterdam

logo gvb

Breed professioneel dienstenaanbod
Door uw administratie uit te besteden aan een specialist, houdt u zelf niet alleen veel tijd over om u te richten op uw kernactiviteiten, maar kunt u er ook van op aan dat uw administratie op een professionele manier wordt bijgehouden en verzorgd. Administratiekantoor G. van Biesen kan u op dit gebied van ‘administratie’ alles uit handen nemen. Maar ons dienstenaanbod is aanzienlijk breder dan dat. Waarvoor kunt u nog meer bij ons terecht?

Begeleiding van (startende) ondernemers
Het starten van een onderneming brengt vele vragen met zich mee. Voor alle aspecten van deze start kunt u bij ons terecht. Zo kunnen wij u begeleiden en adviseren, met betrekking tot de juiste rechtsvorm, opstarten en inrichten van uw administratie, advisering bij diverse vraagstukken zoals administratieve verplichtingen en verzekeringen.

Financiële administratie
Wij verzorgen voor u de gehele financiële administratie. U kunt er echter ook voor kiezen om de boekhouding zelf te voeren, waarbij wij enkel de controle voor onze rekening nemen.

Jaarrekeningen
Na afloop van het boekjaar stellen wij aan de hand van de financiële administratie de jaarrekeningen op, zodat u volledig geïnformeerd blijft over de stand van zaken in uw onderneming. Uiteraard combineren wij dit met een voor u passend advies voor uw bedrijf.
Indien nodig stellen wij na het vaststellen van de jaarrekening ook het publicatierapport, ten behoeve van de deponering in het handelsregister bij de Kamer van Koophandel, op.

Loonadministraties
Het verzorgen van een juiste loonadministratie is een noodzakelijk maar ingewikkeld karwei. Wij kunnen voor u de algehele loonadministratie alsmede de aangiften loonheffingen verzorgen. Daarnaast kunnen wij uiteraard ook de contacten met externe instanties (o.a. belastingdienst, UWV en pensioenmaatschappij) onderhouden. Tevens kunnen wij arbeidsovereenkomsten voor u opstellen en u op al deze gebieden adviseren.

Aangiftebiljetten
Voor zowel ondernemers als particulieren verzorgen wij alle benodigde aangiftebiljetten:

  • Inkomstenbelasting
  • Vennootschapsbelasting
  • Omzetbelasting
  • Loonheffingen
  • Aangiften intracommunautaire leveringen

Ook kunnen wij uw aanslagen inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting controleren en verzorgen wij het contact met de Belastingdienst. Verder houden wij uw fiscale mogelijkheden scherp in het oog en adviseren wij u indien noodzakelijk.

­